Translations:Sleeping/3/sq

From Prishtina Hackerspace
Jump to: navigation, search

Nëse jeni duke fjetur në Prishtina Hackerspace, kushdo tjetër i pranishëm në hapësirë e ka të drejtën e plotë që t'iu zgjoj dhe te kërkoj që të filloni punën ose përndryshe të largoheni. Si komunitet, pajtohemi se është e papranueshme të argumentoni, të jeni të vrazhdë, ose të flini përsëri pasi dikush ka kërkuar që ju ose të zgjoheni dhe të punoni ose të largoheni. 'Nëse' ju nuk do të zgjoheni dhe të punoni ose të largoheni kur ju është kërkuar, ju duhet ta dini që për sjelljen tuaj do të diskutohet në një Takim, dhe mund t'iu ndalohet pjesmarrja në hapësirë.