Translations:Host activities/6/sq

From Prishtina Hackerspace
Jump to: navigation, search

Neve na pëlqen të mbajmë klasë, evente dhe takime grupore gjatë ditëve të enjte, në fakt çdo natë është në rregull. Shiqoni uebsajtin ose Calendar-in tonë të shihni nëse ka ndonjë gjë tjetër të planifikuar në kohë/datë të njëjtë. Sigurohuni edhe që data që ju zgjedhni përshtatet me instruktorin tuaj.