Resurset

From Prishtina Hackerspace
Jump to: navigation, search
This page is a translated version of the page Resources and the translation is 100% complete.

Gjuhët e tjera:
English 100% • ‎Shqip 100%

Kjo është faqja e resurseve të qytetit.

Kjo do jetë një listë gjenerale e vendeve ku ju mund të bleni materiale për të zhvilluar projektet e juaja. Do të përmbajë pajisje apo materiale për prodhim (dru, metal, plastikë, makina, lyerje etj), ku mund të gjeni pjesë, komponente dhe pajisje për projekte (harduer, furnizues lokal, dycane hardueri etc), elektronikë (shkëmbim, materiale për prerjet me laser cutter, furnizuesit lokal et).

Kjo listë do të ndërtohet në ndërkohë...