Projects/Wiki Loves Monuments 2014 Shqipëri dhe Kosovë

From Prishtina Hackerspace
Jump to: navigation, search

"Complete" is not recognized as a Boolean (true/false) value.

Prishtina Hackerspace Project
Wiki Loves Monuments 2014 Shqipëri dhe Kosovë
Wlm.jpg
Status:Complete
Start Date:15 September 2014
End Date:30 October 2014
Project leader:Arianit


Wiki Loves Monuments është një konkurs ndërkombëtar fotografish të monumenteve, i organizuar nga Wikimedia këtë shtator. Wikimedia është fondacioni prapa Enciklopedisë së Lirë Wikipedia – një bashkëpunim global me autor vullnetarë nga e gjithë bota.

Trashëgimia kulturore është një pjesë e rëndësishme e dijes që Wikipedia mbledh dhe shpërndan. Të gjithë mund të kontribuojnë me imazhe, apo të shkruajnë artikuj. Një imazh vlen sa një mijë fjalë, në çdo gjuhë në të njëjtën kohë, dhe entuziastët vendas mund të (ri)zbulojnë rëndësinë kulturore, historike, apo shkencore të rrethinës së tyre.

Për më shumë shikoni uebfaqen.

Facts about "Projects/Wiki Loves Monuments 2014 Shqipëri dhe Kosovë"RDF feed
ProjectImageWlm.jpg +
ProjectLeaderArianit +
ProjectTitleWiki Loves Monuments 2014 Shqipëri dhe Kosovë +
StartDate15 September 2014 +