Takimet

From Prishtina Hackerspace
Jump to: navigation, search
This page is a translated version of the page Meetings and the translation is 100% complete.

Gjuhët e tjera:
English 100% • ‎Shqip 100%

Menaxheri i projektit është përgjegjës për të siguruar se takimi ndjeket me procedurat si në Template-in e Takimeve. Koordinatori i projektit / asistenti është përgjegjës për mbajtjen e shënimeve të ecurisë së mbledhjes.

Takimet e hapura javore janë çdo të Martë në ora 8:00pm.

  • Ju mund të merrni disa informata si vizitor për herë të parë
  • Nëse doni që të bëheni anëtar në Prishtina Hackerspace, kjo është koha kur ju mund të dorëzoni formularin e anëtarësimit.
  • Nëse jeni anëtar, ju mund të votoni për një çështje për votim që vendoset para anëtarsisë
  • Ju mund të kërkoni ndonjë pajisje ose furnizim që ju duhet për projektin tuaj nga anëtarët tjerë.
  • Ju mund të takoni anëtarët, si dhe jo-anëtarët gjithashtu.
  • Ju mund të përditësoheni në lidhje me takimet e rregullta që mbahen në hackerspace, përmirësimet në hapësirë ​​/ çrregulllimet në hapësirë ​​, punëtoritë, ngjarjet e ardhshme dhe të rejat tjera.
  • Ju mund të shihni projektet që njerëzit janë duke punuar në to, të tregoni projektet që ju jeni duke i punuar, si dhe të flisni për projektet që ju dhe të tjerët do të kishit dëshirë ti punoni.

Vëmendje: - Sigurohuni që të bëni një vizitë (tour) rreth hackerspace. Çdokush në takimin javor duhet të jetë në gjendje që tua tregoj juve hapësirën. Nëse ju nuk mund të vini në takimet e së hënes, konsideroni të merrni pjesë në një nga ngjarjet që janë duke u mbajtur në Prishtina Hackerspace - Shih Calendar-in për ngjarjet e ardhshme.

Keni nevojë për direksion? - Ju lutem shiqoni faqen Communications

Takimet: I fundit/Të ardhshme/Arkiva

https://drive.google.com/open?id=0B4FmVpw_lY8Wc09nMnFCNk01VFU