Dhuro

From Prishtina Hackerspace
Jump to: navigation, search
This page is a translated version of the page Donate and the translation is 100% complete.

Gjuhët e tjera:
English 100% • ‎Shqip 100%

PREJ KOMUNITETIT, PËR KOMUNITETIN!

Prishtina Hackerspace është bërë e mundur falë njerëzve sikur ju, pra ne jemi shumë falenderues ndaj të gjithë mbështetësve të projektit


Për qfarëdo pyetje që keni, ju lutem mos hezitoni të na kontaktoni në: info [AT] prishtinahackerspace [PIKË] org


Përmes Bankës në Kosovë
Detajet si vijojnë:

Free Libre Open Source Software Kosova
Banka: Procredit Bank
Vendi: Prishtine
Numri i Llogarisë: 1110-309975-0001-11
SWIFT kodi: MBKOXKPR

Përmes PayPal
E-mail: paypal@flossk.org

Disclaimer: Pasi që jemi të bazuar në Kosovë, ne nuk e kemi të regjistrojmë dhe lidhim llogarinë tonë në PayPal me bankat e Kosovës, prandaj po përdorim "Introspector Software Services" - llogarinë e njërit nga anëtarët e Bordit Ekzekutiv të FLOSSK që ndodhet në SHBA.

DHURO TANI!
Para në dorë / Ngjarje për mbledhjen e fondeve
Ju mund të kontriboni me para në dorë gjatë ngjarjes sonë të ardhshme për mbledhjen e fondeve, ju lutem ndiqni blogun dhe faqen tonë në facebook për të parë ngjarjen e ardhshme për mbledhjen e fondeve. Ose ejani direkt në Prishtina Hackerspace - Lokacioni


A doni të dhuroni donacion pajisje ?

Ka mënyra të ndryshme të të dhënurit donacion tek një hackerspace, dhe ajo nuk është vetëm para. Ju mund të dhuroni mjete (vegla), elektronikë por edhe orendi. Mëso se si dhe çfarë pajisje mund të dhuroni si donacion për Prishtina Hackerspace.