Komunikimet

From Prishtina Hackerspace
Jump to: navigation, search
This page is a translated version of the page Communications and the translation is 96% complete.

Gjuhët e tjera:
English 100% • ‎Shqip 96%

Lokacioni

Prishtina Hackerspace ndodhet në një apartment në katin e dytë në mes të "HAMAM Jazz bar" dhe zyreve të "IPKO Foundation" në Prishtinë.

Shiqoni poashtu edhe këtë video: https://www.youtube.com/watch?v=_EMLD1I57IU

- Direksionet tjera: "Hamam Jazz bar" është afër "Sach Pizza" që ndodhet përballë stacionit të policisë në qendër të Prishtinës.

Adresa

Hajdar Dushi Str
Building B, #11
10000 Prishtina
Kosovo

Detajet e Kontaktit

Uebsajti: http://www.prishtinahackerspace.org

E-mail: info [AT] prishtinahackerspace [DOT] org

Telefoni: +386 49 199 992


Na gjeni Online

Këto janë mënyrat se si mund të na gjeni online dhe ti bashkangjiteni komunitetit tonë online...

Mailing Lista / Google groups

prishtina-hackerspace@googlegroups.com - https://groups.google.com/forum/#!forum/prishtina-hackerspace

Google Plus

Prishtina Hackerspace - https://plus.google.com/u/0/b/111787299661755123142/111787299661755123142

Kanali në Youtube

https://www.youtube.com/channel/UCn4RV3vOEqb1KSR0omwqodA

IRC

Bashkohuni në #prishtinahackerspace në networkin e Freenode duke përdorur ndonjë klient të IRC ose duke shkuar në linkun në vijim: http://webchat.freenode.net?channels=%23prishtinahackerspace

Twitter

@PRNHackerspace - http://www.twitter.com/PRNHackerspace

Facebook

Prishtina Hackerspace - http://www.facebook.com/PrishtinaHackerSpace

Github

Prishtina Hackerspace - https://github.com/PrishtinaHackerspace

Flickr Gallery

Prishtina Hackerspace - https://www.flickr.com/photos/125136769@N06/