About this wiki/sq

From Prishtina Hackerspace
Jump to: navigation, search
This page is a translated version of the page About this wiki and the translation is 100% complete.

Gjuhët e tjera:
English 100% • ‎Shqip 100%

Ky wiki shërben për organizimin dhe dokumentimin e aktiviteteve dhe projekteve tona, për ëndrrën tonë që të krijojmë një Hackerspace në Prishtinë, Kosovë