Translations:Host activities/6/sq

From Prishtina Hackerspace
Revision as of 17:33, 19 July 2014 by Root (Talk | contribs)

(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to: navigation, search

Neve na pëlqen të mbajmë klasë, evente dhe takime grupore gjatë ditëve të Mërkurë, por në fakt çdo natë është në rregull. Shiqoni uebsajtin ose Calendar-in tonë të shihni nëse ka ndonjë gjë tjetër të planifikuar në kohë/datë të njëjtë. Sigurohuni edhe që data që ju zgjedhni përshtatet me instruktorin tuaj.