Difference between revisions of "Sleeping/sq"

From Prishtina Hackerspace
Jump to: navigation, search
(Created page with "Nëse jeni duke fjetur në Prishtina Hackerspace, kushdo tjetër i pranishëm në hapësirë e ka të drejtën e plotë që t'iu zgjoj dhe te kërkoj që të filloni punën os...")
 
Line 5: Line 5:
 
Ka shumë arsye që fjetja në Prishtina Hackerspace nuk është gjë e mirë. Kjo do të thotë që ju thjesht nuk duhet ta bëni atë. Prishtina Hackerspace është një vend për te punuar në përdorimin e teknologjisë, materialeve, dhe / ose gjërat e konsumueshme; jo vend për të jetuar apo fjetur.
 
Ka shumë arsye që fjetja në Prishtina Hackerspace nuk është gjë e mirë. Kjo do të thotë që ju thjesht nuk duhet ta bëni atë. Prishtina Hackerspace është një vend për te punuar në përdorimin e teknologjisë, materialeve, dhe / ose gjërat e konsumueshme; jo vend për të jetuar apo fjetur.
  
Nëse jeni duke fjetur në Prishtina Hackerspace, kushdo tjetër i pranishëm në hapësirë e ka të drejtën e plotë që t'iu zgjoj dhe te kërkoj që të filloni punën ose përndryshe të largoheni. Si komunitet, pajtohemi se është e papranueshme të argumentoni, të jeni të vrazhdë, ose të flini përsëri pasi dikush ka kërkuar që ju ose të zgjoheni dhe të punoni ose të largoheni. '' 'Nëse''' ju nuk do të zgjoheni dhe të punoni ose të largoheni kur ju është kërkuar, ju duhet ta dini që për sjelljen tuaj do të diskutohet në një [[Meetings | Takim]], dhe ju mund të nënshtroni veten për tu ndaluar përgjithmonë nga hapësira.
+
Nëse jeni duke fjetur në Prishtina Hackerspace, kushdo tjetër i pranishëm në hapësirë e ka të drejtën e plotë që t'iu zgjoj dhe te kërkoj që të filloni punën ose përndryshe të largoheni. Si komunitet, pajtohemi se është e papranueshme të argumentoni, të jeni të vrazhdë, ose të flini përsëri pasi dikush ka kërkuar që ju ose të zgjoheni dhe të punoni ose të largoheni. '' 'Nëse''' ju nuk do të zgjoheni dhe të punoni ose të largoheni kur ju është kërkuar, ju duhet ta dini që për sjelljen tuaj do të diskutohet në një [[Meetings | Takim]], dhe mund t'iu ndalohet pjesmarrja në hapësirë.

Latest revision as of 18:07, 22 July 2014

Gjuhët e tjera:
English 100% • ‎Shqip 100%

Prishtina Hackerspace nuk është shtëpia juaj, është hackspace-i juaj

Ka shumë arsye që fjetja në Prishtina Hackerspace nuk është gjë e mirë. Kjo do të thotë që ju thjesht nuk duhet ta bëni atë. Prishtina Hackerspace është një vend për te punuar në përdorimin e teknologjisë, materialeve, dhe / ose gjërat e konsumueshme; jo vend për të jetuar apo fjetur.

Nëse jeni duke fjetur në Prishtina Hackerspace, kushdo tjetër i pranishëm në hapësirë e ka të drejtën e plotë që t'iu zgjoj dhe te kërkoj që të filloni punën ose përndryshe të largoheni. Si komunitet, pajtohemi se është e papranueshme të argumentoni, të jeni të vrazhdë, ose të flini përsëri pasi dikush ka kërkuar që ju ose të zgjoheni dhe të punoni ose të largoheni. 'Nëse' ju nuk do të zgjoheni dhe të punoni ose të largoheni kur ju është kërkuar, ju duhet ta dini që për sjelljen tuaj do të diskutohet në një Takim, dhe mund t'iu ndalohet pjesmarrja në hapësirë.